17.6.2008 Tadej Mali - Unit testing [was Potencialni predavatelji]

OK, tle bom(o) pisali potencialne predavatelje. Mogoče bi bilo dobro, da to ostane med nami (ekipo slodug) in ne za javnost.

Avtor: MihaM, objavljeno na portalu SloDug.si (Arhiv)

Leave a comment

Please note that we won't show your email to others, or use it for sending unwanted emails. We will only use it to render your Gravatar image and to validate you as a real person.

AndrejT
AndrejT - nedelja, 28. januar 2007

Done. Subforum Ekipe SloDug...

MihaM
MihaM - nedelja, 28. januar 2007

Ja, sem mu rekel naj spusti osnove in se posveti praksi + mockingAndrej, bi naredil nov forum namesto tele niti - ker če ne bomo preveč posmetili s komentartji in ne bo pregledno. Tako bomo pa dali vsakega predavatelja v svojo nit.

bojanv
bojanv - nedelja, 28. januar 2007

Denis je predstavljal NUnit-a in NDoc za 1.1.. Pokazal je idejo in primere...se strinjam z Andrejem....

AndrejT
AndrejT - sobota, 27. januar 2007

Fajn tale thread. Da bi bil ja čim bolj poln... Če me spomin ne matra preveč, je (N)Unit testing že (pred?)lani predstavljal Denis (podobna agenda, le mockinga ni bilo v podrobnosti)? Mogoče je pa res že čas za osvežitev... in pa kanček dodanega VSTS?

MihaM
MihaM - sobota, 27. januar 2007

Okvirne teme:- Kaj je unit testing- Nactrovanje testabilnih komponent- Razbijanje odvisnosti (refaktoriranje za testabilnost)- Mocking framework- Primeri z NUnit + RhinoMock Ce se ti zdi da bi bilo to zanimivo, mi sporoci kaksen mesec prej, pa bom kaj pripravil.Kontakt: Tadej Mali [tadej.mali@gmail.com]