Ali se je kdo igral z DXCore-om za VS.NET?

Ejla!
Bi mi lahko kdo dal kak nasvet, kako bi clovek lotil svojega plug-in-a za VS.NET z DXCore? Rad bi si nardil to, da bi mi (kot je pr CodeRush-u), da mi naredi crte med stavki, kot pri IF-u, da clovek ve, kaj je odprto in kaj ni?

Ma kdo kako idejo, ce se je ze s tem igral? Al pa kaksen pointer kam naj se obrnem?
Avtor: bojanv, objavljeno na portalu SloDug.si (Arhiv)

Leave a comment

Please note that we won't show your email to others, or use it for sending unwanted emails. We will only use it to render your Gravatar image and to validate you as a real person.

MihaM
MihaM - sobota, 18. februar 2006

Očitno :-)

bojanv
bojanv - sobota, 18. februar 2006

torej obstaja moznost, da lahko dobimo coderush tudi na druge nacine? Govorim o legalnih licencah, seveda :)

MihaM
MihaM - petek, 17. februar 2006

Tako na oč bi rekel kar dosti. Je namreč parsanje kode vpleteno, pa v primeru nepoplne kode (beri napake v kodi) se moraš nekako znajti. Pa za VB in C# boš moral delat posebej, etc. Samo čečkanje črt po zaslonu pa ni komplicirano. Aja, na celodnevnem predavanju novosti .net 2 in vs2005, ki sem ga imel pretekli mesec, sem podaril licenco za CodeRush.

bojanv
bojanv - petek, 17. februar 2006

ja, sej bi ga kupil, samo zaenkrat mi je $249.99 preveč denarja. Vem pa, da je odbit produkt, sem uporabljal trial nad VS 2003...ko enkrat mas to, se zaljubiš ;)casa pa znam porabit zelo veliko, predvsem tud zarad tega, ker se plug-in-a nisem pisal....kolkr vem, pa ste vi v razvijalni skupini za devexpress....mogoce mi lahko vi poveste, koliko casa se bi porabilo za razvijanje kaj takega za povprecnega programerja, ne struckota ;)

MihaM
MihaM - petek, 17. februar 2006

Mogoče nakup CodeRusha (me zanima, koliko časa boš porabil)? :-) Drugače si pa oglej DevExpress .dxcore.plugins novičarsko skupino.