Vista beta - Kaj menite o tem OS?

Zanima me, kako vam je všeč prihajajoč Microsoftov OS Vista?

Mene osebno je navdušilo to, da je zelo dizajnersko oblikovan, glede funkcionalnosti pa za enkrat ne morem podati izjave. Mislim, da bo Vista pritegnila dosti velik krog oboževalcev.

Posredujte še vaše mnenje, da vidim kako smo si različni.

Avtor: SvenX, objavljeno na portalu SloDug.si (Arhiv)

Leave a comment

Please note that we won't show your email to others, or use it for sending unwanted emails. We will only use it to render your Gravatar image and to validate you as a real person.

AndrejT
AndrejT - sobota, 20. maj 2006

Objavljene specifikacije: http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx

MihaM
MihaM - sobota, 22. april 2006

Eno pikantno mnenje: http://www.winsupersite.com/reviews/winvista_5308_05.asp

spirit1
spirit1 - sobota, 22. april 2006

http://www.dvhardware.net/article6056.html v prevodu to pomeni: 4 GHz 64 bitni procesor, min 2 gb rama, graficna z 512 rama itd...

FAKK2
FAKK2 - sobota, 08. april 2006

   zdravoSam ne dam veliko na grafiko, pravzaprav na XP je to prva stvar ki jo zmanjšam na minimum. Sam se bojim, da so mislil bolj na zunanji izgled kot pa na funkcionalnosti, ki bi bile res koristne za končnega uporabnika. Kar se pa naziva tiče, mi je bil pa Longhorn bolj všečni nekam bolj fascinantno se sliši.PS: Kakšne so pa sploh strojne zahteve za Visto?

bojanv
bojanv - ponedeljek, 20. februar 2006

men je oblikovno zelo vsec. Se posebej finta preklapljanja med procesi (Windows tipka + Tab). Tud explorer mi je bil vsec, se posebej finta, da ti pokaze zgoraj, katera stran je varnostno rizicna...kar mi pa ni blo vsec, da je bla rizicna kodirnica Tudi to, da lahko imas tud kr media center mi je blo vsec...kr fine novosti...samo bolj zanima me, kaj bos rabil, da bos zaganjal to rec. Verjetno kaksen server

MihaM
MihaM - petek, 17. februar 2006

Ja, sej je cool, vsaj po slikah sodeč - si ga nisem niti še inštaliral. Mene bolj skrbi čas, ki ga bo trg potreboval, da ga posvoji, npr. dosti ljudi še vedno uporablja wintendo 98 ali pa nt4.