SLODUG
Spletno mesto uporabniške skupine slovenskih razvijalcev programskih rešitev
Popust pri kotizacija Bleeding Edge 2009 za člane SLODUG in SLOWUG
Novice SLODUG

Syndication

Na voljo je popust za člane SLODUG in SLOWUG pri kotizaciji Bleeding Edge 2009 konference. Več si preberite spodaj.

------------------------------------------------------------------------------

Pozdravljeni!


Uspeh lanske konference Bleeding Edge nas je spodbudil, da letos ponovno pripravimo dogodek za najzahtevnejše slovenske razvijalce in informacijske strokovnjake. Letošnja konferenca bo potekala 1. oktobra v kongresnem centru Olimia v Podčetrtku. Za udeležence smo pripravili številne novosti.
 
Letos bomo največ pozornosti namenili informacijskim arhitekturam za analize v realnem času ter najboljšim praksam v razvoju. Poleg vsebin za razvijalce pa smo pripravili tudi sklop vsebin za strokovnjake za informacijske tehnologije in tako še razširili obseg konference.

Bleeding Edge 2009 je odlična priložnost, da prisluhnete vrhunskim slovenskim strokovnjakom in se povežete z njimi. Poleg organizatorjev, Dejana Sarke, Matevža Gačnika in Dušana Zupančiča, bodo na predavanjih sodelovala tudi druga znana imena, kot so Matjaž Ladava, Miha Markič, Miha Pihler, Andrej Tozon, Toni Uranjek in Miha Valenčič. Vsi svoje izkušnje nabirajo na najbolj priznanih slovenskih in tujih dogodkih, kjer navdušujejo s svojim znanjem in predavateljskimi veščinami. Seznam predavateljev in njihovi življenjepisi se nahajajo na spletni strani konference.

Prijave na dogodek so že odprte.
Izkoristite ugodno ponudbo za zgodnjo prijavo, ki znaša le 250 EUR.

Še posebej ugodna pa je prijava za člane uporabniških skupin SLOWUG in SLODUG, ki lahko izkoristijo še dodatnih 10 % popusta.

Obiščite spletno stran s kotizacijami ali pa se prijavite že zdaj.

Izkoristite UGODNO PONUDBO ZA ZGODNJO PRIJAVO do 11. septembra 2009!   Prijavite se zdaj!

Program Bleeding Edge konference 2009
 
Urnik  vam bo na voljo od 19. avgusta 2009 na spletni strani konference.

Novosti!

»Chalk Talk« zajtrk

Za vas smo pripravili »Chalk Talk« zajtrk, s katerim bomo formalno zaključili konferenco. »Chalk Talk« zajtrk bo potekal 2. Oktobra 2009 v lobby baru Hotela Sotelia od 8.30 do 10.00 ure. Predavatelji konference vam bomo na voljo, da skupaj razmotrimo ideje, probleme in rešitve. Udeležba je vključena v kotizacijo Bleeding Edge konference 2009.

Etno večer na Kozjanskem

Ste vedeli, da imamo tudi Slovenci svojega Robin Hooda? Obiskal nas bo po zaključku predavanj in nam zaupal svojo življenjsko zgodbo, polno dogodivščin. V domačem vzdušju Jelenovega Grebena bomo dražili in krepili vse naše čute. Čaka vas huda preizkušnja vaših spretnosti in iznajdljivosti. Ostaja samo še vprašanje ... »Kdo bo prvi? Kdo bo osvojil laskavi naslov Bleeding Edge Guzej?« Nagrada za trud je mamljiva.

Ugodnosti!

Bleeding Edge ekipa vse udeležence četrtega dneva na letošnji Microsoftovi NT konferenci obvešča, da jim pripada ekskluzivni 10% popust na kotizacijo Bleeding Edge konference 2009.

V dogovoru s Termami Olimia vsem udeležencem ponujamo možnost nočitve po posebnih ugodnih Bleeding Edge cenah. Na voljo vam bodo nastanitvene kapacitete v Hotelu Sotelia in v apartmajih Term Olimia.

Za vas smo pripravili tudi ugodno paketno ponudbo za vaše spremljevalke(ce). 
Kotizacija spremljevalna oseba vključuje celodnevni obisk bazenov welness centra Termalija in udeležbo na Etno večeru. Cena kotizacije spremljevalna oseba je 40,00€ in ne vključuje 20% DDV.


Posted 08-28-2009 10:28 by MihaM
Pripete označbe: ,
© 2004-2008 SLODUG
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems